
El IATA va acollir amb èxit el 19é Taller Europeu de Joves Científics i Tecnòlegs de Cereals (19th EYCSTW) del 5 al 8 de juny de 2022.
L'esdeveniment d'enguany va reunir 38 estudiants de doctorat, postdoctorats, estudiants de mestratge i representants de la indústria de més de 13 països. Durant el taller, els joves investigadors científics van intercanviar amb els seus parells sobre les últimes investigacions en ciències de cereals i grans.
El taller té una llarga trajectòria i és organitzat anualment per Cereals&Europe (La secció europea de Cereals & Grains Association). El EYCSTW està dissenyat per a incloure categories temàtiques com ara, entre altres, processament de cereals, qualitat del producte, tècniques analítiques, sensorials, nutrició i salut, i nous ingredients especialitzats.
L'esdeveniment es va tancar el 8 de juny amb la promesa de reunir-se en 2023 en KU Leuven (Bèlgica).