Les tesis doctorals de Marta Selma i Lourdes Falcó premiades en el XXII Congrés Nacional de Microbiologia dels Aliments de la SEM

El grup de Microbiologia dels Aliments de la Societat Espanyola de Microbiologia ha fallat els Premis a les Millors Tesis Doctorals (període 2018-2021) que s'han entregat en el XXII Congrés Nacional de Microbiologia dels Aliments, celebrat aquesta setmana a Jaén. Entre les tesis premiades es troben les de Marta Selma Royo i Irene Falcó Ferrando, realitzades en el IATA

Marta Selma ha rebut el Premi a la millor Tesi Doctoral 2020 en Microbiologia dels Aliments per la seua Tesi Doctoral titulada "*Impact of perinatal factors on the maternal–neonatal microbiota and influence on health outcomes". EL treball va estar dirigit per Mª Carmen Collado, del Grup de Bacteris Làctics del IATA.

Irene Falcó ha rebut el Premi a la millor Tesi Doctoral 2021 en Microbiologia dels Aliments per la seua Tesi Doctoral titulada "*Characterization of antiviral activity of green tea extract and applications for improving food safety", dirigida per Gloria Sánchez *Moragas i Walter *Randazzo, del grup de Seguretat Microbiològica d'Aliments del IATA. Aquest premi ha sigut compartit ex-aequo amb Daniel Berdejo Martínez ,de la Universitat de Saragossa.

Enhorabona a ambdues!