Publicaciones

Grau-Fuentes, E.; Garzón, R.; Rodrigo, D.; Rosell, C.M. (2025)
Food Research International
Molina, C.N.; Gasparre, N.; Garzon, R.; Vinuesa, J.M.; Scanlon, M.G. (2024)
Food and Humanity
Iacovino, S.; Garzon, R.; Rosell, C. M.; Marconi, E.; Albors, A.; Martín-Esparza, M. E. (2024)
Food And Bioprocess Technology
Grau-Fuentes, E.; Garzón, R.; Rodrigo, D.; Rosell, C.M. (2024)
LWT
Santamaria, M.; Ruiz, M.; Garzon, R.; Rosell, C.M. (2024)
International Journal of Food Science and Technology
Gasparre, N.; Garzon, R.; Marín, K.; Rosell, C.M. (2024)
LWT
Rivero-Ramos, P.; Valdez, M.I.; Sanz, T.; Garzón,R.; Rosell,C.M.; Benlloch-Tinoco, M.; Rodrigo, D. (2024)
Food Hydrocolloids
Pereira, C.L.; Sousa, I.; Lourenço, V.M.; Sampaio, P.; Garzon, R.; Rosell, C.M.; Brites, C. (2024)
Foods
Valdez-Narváez, M.I.; Grau-Fuentes, E.; Morató, N.; Garzón-Lloría, R.; Rodrigo, D. (2023)
Food Science and Technology International
Grau-Fuentes, E.; Rodrigo, D.; Garzón, R.; Rosell, C.M. (2023)
Journal of Functional Foods
Santamaria, M.; Garzon, R.; Rosell, C.M. (2023)
Food Hydrocolloids
Gasparre, N.; Garzón, R.; Santamaría, M.; Rosell, C.M. (2022)
Journal of Cereal Science vol. 107, págs. 103540 -