Becerra, J.E.; Gallego Del Sol, F.; Rubio-Del-Campo, A.;Rodriguez-Diaz, J.; Monedero, V.; Marina, A.; Yebra, M.J. (2025)
International Journal of Biological Macromolecules
Flores-Diaz, N.; De Rossi, F.; Keller, T.;Morrit, H.; Perez-Bassart, Z.; Lopez-Rubio,A.; Fabra, M.J.; (…); Brunetti, F.; Freitag, M. (2025)
Energy and Environmental Science
Santamaria, M.; Garzon, R.; Skendi, A.; Papageorgiou, M.; Rosell, C.M. (2025)
Food Chemistry
Guaita, M.N.; Jimoh, T.O.; Barrall, E.B.; (...); García Ríos, E.; (...); Duty, J.A.; Tortorella, D. (2025)
Journal of General Virology
Glatz, Jana; Cases Díaz, Jesús; Salinas-Uber,Jorge; Talens-Perales, David; Polaina, Julio; Giménez-Marqués, Mónica (2025)
ACS Applied Materials and Interfaces
Moreno-Mariscal, C.; Moroni, F.; Pérez-Sánchez, J.; Mora, L.; Toldrá, F. (2025)
International Journal of Molecular Sciences
Agnusdei, A.; González-García, A.; Gerin, D.; Pollastro, S.; Faretra, F.; González-Candelas, L.; Ballester, A.-R. (2025)
Toxins
Minebois, R. Henriques, D.; Balsa-Canto, E.; Querol, A.; Camarasa, C. (2025)
Microbial Biotechnology
Esteve-Redondo, P.; Heras-Mozos, R.; Hernández, R.; Gavara, R.; Hernández-Muñoz, P. (2025)
International Journal of Biological Macromolecules
Martínez-Martí, J.; Sanz, T.; Hernando,I.; Quiles, A. (2025)
Food Hydrocolloids
Llobregat, B.; Abad-Fuentes, A.; Mercader, J.V.; González-Candelas, L.; Ballester, A.-R. (2025)
Microbiological Research
López-Carballo, G.; Vázquez, P.; Schwager, F.;Aragón- Gutiérrez, A.; Alonso, J.M.; López de dicastillo, C.;Hernández- Muñoz, P.; Gavara, R. (2025)
Food Packaging and Shelf Life
Ismael-Mohammed, K.; Bolivar-Prados, M.; Laguna, L.; Nuñez Lara, A.; Viñas, P.; Cera, M.; Clavé, P. (2025)
Journal of Texture Studies
Arnal, M.; Gallego, M.; Mora, L.; Talens, P. (2025)
Effect of iron-fortification process on the stability and iron bioaccessibility of broad bean flours
LWT
(…); Collado,MC.; (…) (2025)
The Lancet Gastroenterology & Hepatology