Espert, M.; Salvador, A.; Sanz, T.; Hernández, M.J. (2024)
Food Hydrocolloids
García-Gutiérrez, Nerea; Salvador, Ana; Sanz, Teresa; Ferrando, Montse; Güell, Carme; Méndez, Carmen; de Lamo-Castellví, Silvia (2024)
Food and Bioprocess Technology
Wang, Q.; Bobadilla, S.; Espert, M.; Sanz, T.; Salvador, A. (2024)
Food Hydrocolloids
Rivero-Ramos, P.; Valdez, M.I.; Sanz, T.; Garzón,R.; Rosell,C.M.; Benlloch-Tinoco, M.; Rodrigo, D. (2024)
Food Hydrocolloids
Wang, Q.; Espert, M.; Hernández, M.J.; Salvador, A.; Sanz, T. (2024)
Food Hydrocolloids
Espert, M.; Gracia-Fernández, C.; Salvador, A.; Sanz, T.; Hernández, M.J. (2024)
LWT
Wang, Q.; Espert, M.; Salvador, A.; Sanz, T. (2022)
Current Research in Food Science
Rivero-Ramos, P.; Unthank, M.G.; Sanz, T.; Rodrigo, M.D.; Benlloch-Tinoco, M. (2023)
Carbohydrate Polymers
Espert, M.; Wang, Q.; Sanz, T.; Salvador, A. (2023)
Food and Bioprocess Technology
Wang, Q.; Espert, M.; Larrea, V.;Quiles, A.; Salvador, A.; Sanz, T. (2023)
Food Hydrocolloids vol. 134, págs. 108007 -
Martínez, S.; Espert, M.; Salvador, A.; Sanz, T. (2022)
Food Hydrocolloids vol. 131, págs. 107793 -
Espert, M.; Hernández, M.J.; Sanz, T.; Salvador, A. (2022)
Current Research in Food Science
Alvarez, M.D.; Cofrades, S.; Espert, M.; Sanz, T.; Salvador, A. (2019)
Gels vol. 7, nº 4, págs. 220 -
Espert, M.; Hernández, M.J.; Sanz, T.; Salvador, A. (2021)
Food Hydrocolloids vol. 120, págs. 106917 -
Espert, M.; Salvador, A.; Sanz, T. (2019)
Food Hydrocolloids vol. 95, págs. 454 - 461