Conferència de Cristina Molina sobre el gluten per a l'Associació de Celíacs i Sensibles al Gluten

Dins del cicle de "Parlem amb experts. Hui parlem de..." que organitza l'Associació de Celíacs i Sensibles al Gluten de la Comunitat de Madrid, el passat 26 de maig la nostra companya Cristina Molina Rosell, del grup de Cereals i Productes Derivats, va impartir una conferència en línia amb el títol "El gluten: realitat o ficció".

L'objectiu d'aquesta conferència va ser proporcionar la informació necessària per a conéixer el paper del gluten en el desenvolupament de diversos aliments i les seues propietats, així com les característiques dels aliments sense glútens, amb especial recalcament en els aspectes nutricionals d'aquests aliments.
Les investigacions de la Dra. Molina s'ha centrat en el disseny, desenvolupament i valoració bioquímica, tecnològica i nutricional de productes millorats de cereals.

Més informació i accés al vídeo en:  https://www.celiacosmadrid.org/novedades/agenda-de-eventos/encuentro-con...